Veelgestelde vragen

Iedere suite is ingericht voor 2 personen. In de Kraanvogelsuite is er een mogelijkheid voor een derde bed, bedoeld voor een volwassene of een ouder kind.
Wij denken dat Buitengoed Op De Knolle een plek is waar volwassenen even tot rust kunnen komen. We hebben er daarom voor gekozen om geen jonge kinderen te ontvangen.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Inchecken kan vanaf 16:00 uur, uitchecken tot 11:00 uur.

Het ontbijt wordt geserveerd op een door u gewenst moment tussen 08:30 en 10:00 uur. Mocht u op een ander moment willen ontbijten, dan graag van te voren overleg.
In overleg kunnen we met de meeste allergieën rekening houden.
Het tweepersoonsbed is opgebouwd uit twee éénpersoons boxspringbedden die aan elkaar vastgemaakt zijn. Daarop ligt een tweepersoons topper.
In overleg maken wij het bed op met twee éénpersoonsdekbedden of met één tweepersoonsdekbed. De bedden kunnen niet uit elkaar geplaatst worden.
Onze suites worden goed schoongehouden maar er ligt een kleed op de vloer en boven het bed hangt een klamboe. Onze standaard kussens en dekbedden zijn van dons.
Op verzoek kunnen we de kussens verpakken in anti-allergiehoezen en het bed kan opgemaakt worden met synthetische dekbedden (twee éénpersoons).

Het minimumverblijf bij Op De Knolle is 2 nachten. De reden hiervoor is dat onze suites groot en bewerkelijk zijn.
Bij annulering tot 14 dagen voor de aankomstdatum wordt het hele bedrag van de aanbetaling gerestitueerd.
Bij annulering tot 7 dagen voor de aankomstdatum wordt de helft van de aanbetaling gerestitueerd.
Als u binnen 7 dagen voor aankomst annuleert, vindt geen restitutie van de aanbetaling plaats.
Als u uw verblijf door Corona (ziekte, isolatieplicht of strenge lockdown) moet verzetten, kan dit kosteloos tot 48 uur voor de inchecktijd van uw verblijf. Als de tijd korter is, hebben wij in de voorbereiding directe kosten gemaakt die we in rekening zullen brengen.
Bij Op De Knolle hoeft u geen faceliteiten te delen. U heeft uw eigen slaap-, zit- en badkamer. Bovendien is de suite voorzien van een keuken zodat u eventueel uw eigen maaltijden kunt verzorgen.
Ook de buitenspa / jacuzzi is privé. Zie onze pagina over dit onderwerp.

De keuken is voorzien van een combi-magnetron, een vierpits elektrische kookplaat, een ruime koelkast met vriesvak, potten en pannen, serviesgoed en bestek. De keuken is bedoeld voor de bereiding van een eenvoudige maaltijd. Frituren, steengrillen, gourmetten en fonduen zijn niet toegestaan en wij vragen u terughoudend te zijn met de bereiding van vis of andere sterk geurende gerechten.
Buitengoed Op De Knolle is een 100% niet-roken accommodatie en dat betekent dat er op het hele terrein niet gerookt mag worden.
Barbecuen mag mits de andere gasten daar geen hinder van ondervinden.
U kunt de suite zowel met als zonder buitenspa reserveren.

De buitenspa is privé en zwemkleding is daarom niet nodig. Mocht u liever wel zwemkleding dragen, zorg er dan voor dat deze goed is uitgespoeld en geen zeepresten bevat. Zeep is namelijk schadelijk voor het water van de buitenspa.
Als u de buitenspa heeft gereserveerd liggen de badjassen en slippers voor u klaar
De buitenspa is privé en mag op ieder moment van de dag/nacht worden gebruikt.
Het gebruik van de buitenspa wordt uiteraard beinvloed door het weer. Tegen de regen hangt er een tarp boven de spa en er is een schutting en een windscherm. Vanaf windkracht 5 wordt de tarp binnengehaald en kan de spa tijdelijk niet worden gebruikt. Ook bij onweer kan geen gebruik worden gemaakt van de spa.

Het onderhoud van een buitenspa is vergelijkbaar met dat van een klein zwembad; het water wordt niet vervangen maar de kwaliteit wordt frequent gemeten en bijgesteld en bij iedere gastenwissel extra behandeld.
Het wisselen en op temperatuur brengen van het water zou 36 tot 48 uur en onnodig veel water en energie kosten. Het is daarom belangrijk dat onze gasten zich aan de hygiëneregels houden.
Een buitenspa is een grote energieverbruiker. Ter compensatie is het dak van ons woonhuis voorzien van 50 zonnepanelen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de spa goed wordt afgesloten als deze niet wordt gebruikt.