Veelgestelde vragen

Iedere suite is ingericht voor 2 personen. In de Kraanvogelsuite is er een mogelijkheid voor een derde bed, bedoeld voor een volwassene of een ouder kind.
Wij denken dat Buitengoed Op De Knolle een plek is waar volwassenen even tot rust kunnen komen. We hebben er daarom voor gekozen om geen jonge kinderen te ontvangen.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Inchecken kan vanaf 16:00 uur, uitchecken tot 11:00 uur.

Het ontbijt wordt geserveerd op een door u gewenst moment tussen 08:30 en 10:00 uur. Mocht u op een ander moment willen ontbijten, dan graag van te voren overleg.
In overleg kunnen we met de meeste allergieën rekening houden.
Het tweepersoonsbed is opgebouwd uit twee éénpersoons boxspringbedden die aan elkaar vastgemaakt zijn. Daarop ligt een tweepersoons topper.
In overleg maken wij het bed op met twee éénpersoonsdekbedden of met één tweepersoonsdekbed. De bedden kunnen niet uit elkaar geplaatst worden.
Onze suites worden goed schoongehouden maar er ligt een kleed op de vloer, er hangen stoffen gordijnen en boven het bed hangt een klamboe. Onze standaard kussens en dekbedden zijn van dons.
Op verzoek kunnen we de kussens verpakken in anti-allergiehoezen en het bed kan opgemaakt worden met synthetische dekbedden (twee éénpersoons).

Het minimumverblijf bij Op De Knolle is 2 nachten. De reden hiervoor is dat onze suites groot en bewerkelijk zijn.
Bij annulering tot 14 dagen voor de aankomstdatum wordt het hele bedrag van de aanbetaling gerestitueerd.
Bij annulering tot 7 dagen voor de aankomstdatum wordt de helft van de aanbetaling gerestitueerd.
Als u binnen 7 dagen voor aankomst annuleert, vindt geen restitutie van de aanbetaling plaats.
Als u uw verblijf door Corona (ziekte, isolatieplicht of strenge lockdown) moet verzetten, kan dit kosteloos tot 48 uur voor de inchecktijd van uw verblijf. Als de tijd korter is, hebben wij in de voorbereiding directe kosten gemaakt die we in rekening zullen brengen.
Buitengoed Op De Knolle is een 100% niet-roken accommodatie en dat betekent dat er op het hele terrein niet gerookt mag worden.

De keuken is voorzien van een combi-magnetron, een vierpits elektrische kookplaat, een ruime koelkast met vriesvak, potten en pannen, serviesgoed en bestek. De keuken is bedoeld voor de bereiding van een eenvoudige maaltijd. Frituren, steengrillen, gourmetten en fonduen zijn niet toegestaan.
Barbecuen mag mits de andere gasten daar geen hinder van ondervinden.
U kunt de suite zowel met als zonder buitenspa reserveren.
De buitenspa is privé en zwemkleding is daarom niet nodig. Mocht u liever wel zwemkleding dragen, zorg er dan voor dat deze goed is uitgespoeld en geen zeepresten bevat. Zeep is namelijk schadelijk voor het water van de buitenspa.

Als u de buitenspa heeft gereserveerd liggen de badjassen en slippers voor u klaar
De buitenspa is privé en mag op ieder moment van de dag/nacht worden gebruikt.
Het gebruik van de buitenspa wordt uiteraard beinvloed door het weer. Tegen de regen hangt er een tarp boven de spa en er is een schutting en een windscherm. Vanaf windkracht 5 wordt de tarp binnengehaald en kan de spa tijdelijk niet worden gebruikt. Ook bij onweer kan geen gebruik worden gemaakt van de spa.